Boka massage

Vi på Black Bull vill att du som kund ska vara smärtfri, skadefri, ha en funktionell och stark kropp som klarar vardagens hinder. Därför står vi bakom en filosofi där massage går hand i hand med träning.

10% rabatt för medlemmar på alla behandlingar
Nybesök: Är det första gången du bokar massage hos oss rekommenderar vi dig att boka ett nybesök. På så sätt kan vi gå igenom lite tester, rörelseanalyser, nuläge, önskat läge och smärttillstånd. Detta för att vi ska kunna erbjuda en individanpassad behandling som är anpassad och bäst för just dig.
Klassisk massage: Om du bokar en klassisk massage ligger fokuset på att få dig att slappna av, varva ner men också lätta på smärta, trötthet och spända muskler. Passar för dig som inte har återkommande problem och ser fram emot att ha en skön stund.

Pris:
45min 600kr
60min 750kr

Idrottsmassage: Till skillnad från en klassisk massage jobbar vi här med både undersökning, tester, och massage. Detta för att massören ska undersöka och bedöma vilken typ av behandling som kommer passa ditt problemområde bäst!
Du behöver inte utföra en idrott för att gå på en idrottsmassage. Namnet är för att du ska vara beredd på att du kommer att undersökas även med rörelser & tester, för att fokusera på hållbara resultat!
Här rekommenderar vi att du bokar dig minst 2 tillfällen. Detta går att göras på plats.

Pris: 
60min 800kr

“Problem Paket”: Här bokar du upp dig på 4 tillfällen från start. Vid först tillfället kommer du tillsammans med Emma eller Victoria lokalisera och undersöka ditt problemområde för att hitta vilken behandling som passar dig bäst. Därefter ger vi dig en behandlingsplan för hur vi kan hjälpa till bli bukt med ditt problem.
Är det personlig träning som krävs, massage eller kanske både och?
“Problem Paket” är för dig som under en längre period haft återkommande ryggskott, migrän eller fortfarande har en gammal skada som gör sig tillkänna.

Pris: 
4 x 60min 3000kr

DIREKTLÄNK TILL VÅR SIDA PÅ BOKA DIREKT!