Vårt gym

Vad är Black Bull?

I grund och botten handlar Black Bull om tron på en sund och naturlig träning. Träningspassen på Black Bull kombinerar styrka och kondition i ett intensivt tempo för att skapa allsidigt tränade människor, som är både starka och uthålliga. Människor som klarar av vardagens utmaningar utan svårigheter; cykla i motvind till jobbet, skotta bort tung snö runt huset eller bära upp tio kassar mat i åttavåningshuset när hissen är trasig. Människor som också är kapabla att löpa eller cykla långa distanser om så behövs.

En personlig

gruppträning

För en varierad och rolig träning ser ett pass hos oss på Black Bull olika ut varje dag. Olika övningar, olika upplevelser. Men ett par saker är alltid stående. Passet leds av en utbildad coach eller instruktör. Coachen eller instruktören instruerar noggrant varje rörelse som ska genomföras under passet, för att minimera skador och maximera effekt. Vi arbetar med tidseffektiva pass för att du ska hinna med den hektiska vardagen. Ett pass tar endast 30-60 minuter beroende på när på dagen passet hålls. Vi hinner då värma upp, genomgång av övningar och en ordentlig genomkörare av kroppen.

STORA PASSYTAN & OPEN GYM

STORA YTAN

OPEN GYM

GYMMET

KONDITIONSDELEN

SPINNINGSALEN

LILLA PASS-SALEN

frågor
och
svar

BEHÖVER JAG NÅGON ERFARENHET ELLER MINIMINIVÅ AV KONDITION?

Nej, våra coacher och instruktörer är med dig hela tiden och visar dig vad du ska göra.

VAD BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL ETT PASS?

Egentligen bara dig själv. Och såklart träningskläder, gymnastikskor och en vattenflaska brukar räcka.

HUR BLIR JAG MEDLEM?

Allt sköts smidigt från vår hemsida. Vill du hellre prata med någon av våra coacher för att bestämma vilket av de olika uppläggen som passar dig, kan du maila oss eller komma förbi gymmet under våra bemannade öppettider som är måndag-torsdag kl. 17.00 till 20.00.

OM JAG REDAN ÄR MEDLEM OCH BOKAD PÅ ETT PASS MEN FÅTT FÖRHINDER, HUR GÖR JAG DÅ?

Om du fått förhinder på ett pass du är bokad på måste du avboka din plats senast 4 timmar innan passets start. Om avbokning ej sker kommer en straffavgift på 100kr delas ut.

HAR NI BARNPASSNING?

Nej, men vi har ett barnrum där det finns tillgång till leksaker. Barnen kan följa med förutsatt att dom stannar i barnrummet. Barn får aldrig vistas på träningsytan, detta gäller även när det inte är något pass igång.

ERBJUDER NI PERSONLIG TRÄNING?

Ja, vi har utbildade personliga tränare och kostrådgivare. Du kan alltid anlita dem oavsett om du är medlem eller inte. Kontakta victoria@blackbullfunctionalfitness.se för mer information.

JAG ÄR VERKLIGEN INTE I BRA FORM. KAN JAG KOMMA TILL ER ÄNDÅ?

Då är det perfekt att komma till oss. Du kommer snabbt i form hos oss på Black Bull! Oavsett vilken nivå du är på när du börjar ser du på kort tid resultat och förbättringar.

KAN HELA FAMILJEN TRÄNA PÅ BLACK BULL?

Lägsta ålder för att träna hos oss på Black Bull är 13 år och mellan 13-16 år tränar man med målsman. För att själv teckna medlemskap ska man vara 18 år gammal. Är man är under 18 år behövs alltid målsmans godkännande.

KAN JAG KOMMA TILL BLACK BULL OCH TRÄNA PÅ EGEN HAND?

Ja, du kan komma och träna i gymmet och du kan träna på den fria ytan i boxen mellan kl. 03.30-22.00 om du har ett medlemskap som tillåter det.

NÄR HAR BLACK BULL ÖPPET?

Du som medlem kommer in med tagg mellan kl.03.30 och 22.00.

VAR PARKERAR JAG BILEN?

Det går bra att parkera innanför staketet bredvid gymmet. Parkeringen är gratis. Du kommer in till oss och fyller i ditt reg. nummer i receptionen så får du en digital parkeringsbiljett som gäller i 2 timmar.

JAG HAR ETT PAR SKADOR. KAN JAG FÅ UT NÅGONTING AV ATT TRÄNA HOS ER DÅ?

Absolut! Våra coacher har en bra utbildning och kunskap om träning vid speciella problem som skador och sjukdomar. Många människor har framgångsrikt använt funktionell träning för att rehabilitera olika skador. Vi menar att den bästa vägen till långsiktig hälsa är att lära sig bra funktionella rörelser, och att långsamt bygga upp styrka i dessa rörelser, snarare än att undvika dem helt. Våra coacher hjälper till att skräddarsy träningen till dina förutsättningar.