Personlig Träning och Massage

Personlig Träning & Massage

För att utveckla just dig själv och för bättra just din hälsa

Vi erbjuder personlig träning och massage. Personlig träning är precis som det låter, personlig träning som är utformad för just dig, dina mål och dina önskemål. Vi finns där för dig, coachar och peppa dig för att just du ska nå dina mål. Det kan vara allt ifrån att bli starkare, hälsosammare, lära sig mer teknik eller kanske bara ha en egen personlig tränare som bara finns där för dig.

Vårt mål med våra kunder är att ni ska förstå kopplingen mellan god hälsa och rutiner. Alla som jobbar med oss ska känna att de blir friskare, kunnigare och mer medvetna om vad kroppen har för resurser men även om vilka behov som måste täckas för att den skall må bra.

Med regelbunden träning som är varierad och funktionell får du en friskare kropp fylld med energi och livsglädje. Vi som personliga tränare utgår ifrån din träningsnivå och dina erfarenheter för att sen tillsammans kunna sätta ihop bästa möjliga träningsupplägg som är anpassat för just dig och dina mål. Träningen ska vara rolig, realistisk och genomförbar!

Olika Varianter på Personlig Träning:

Personlig Träning
Precis som det låter träning anpassad efter dig, dina mål och dina förutsättningar

Vi som personliga tränare skräddarsytt ett upplägg som passar just dig, dina mål och dina förutsättningar. Vi tar hänsyn till dina tidigare träningserfarenheter, skador och önskemål

PT Small Group 
Personlig Träning i grupp, 2-6 personer.

Träna tillsammans med en vän, kollega, syskon, förälder eller partner tillsammans med en personlig tränare.

Gruppträning
Ha kul och må bra tillsammans

Vill ni som lag ha hjälp med att variera er försäsongsträning eller vill ni som företag ha ett gemensamt gruppass där ni får svettas och ha kul tillsammans?

Vi bygger upp träningspassen så att de matchar era mål och förväntningar. Träningspass som alla ska kunna vara med på och kunna utmana sig själva och varandra.

Vi som arbetar som personliga Tränare och Massörer är Victoria Gynnerstedt och Emma Sanfridsson.

Victoria Gynnestedt

Personlig Tränare & Idrottsmassör

Hej! Mitt namn är Victoria och jag äger och driver Black Bull tillsmannas med min man. Just funktionell träning är något jag brinner för, jag älskar när man kan anpassa träningen så att alla kan vara med och träna! Jag älskar gemenskapen och glädjen som finns i denna träningsform. Alla träningspass kan anpassas så att de passar vem som helst, träningen är funktionell och rolig. Mitt mål med vaje individ jag tränar är att man ska förstå kopplingen mellan god hälsa och rutiner. Alla som tränar med mig ska känna att de blir friskare, kunnigare och mer medvetna om vad kroppen har för resurser men även om vilka behov som måste täckas för att den skall må bra.

Victorias utbildningar:

 • Cert. Kost och träningskonsult
 • Lic. Personlig Tränare
 • Lic. Kostrådgivare
 • Lic. Träningsinstruktör
 • Hälsokonsult
 • CrossFit Level 1 Trainer
 • Mamma Mage tränare
 • Dipl. Idrottsmassör

 

Emma Sanfridsson

Personlig Tränare & Medicinsk Massör

Hej, jag heter Emma Sanfridsson & är bosatt här i Tranås. Jag studerar till medicinsk massageterapeut i Linköping och jag är nu licenserad personlig tränare & certifierad massör. Anledningen till att jag har valt att jobba inom den här branschen är för att jag själv älskar att träna då jag mår så otroligt bra av träning både fysiskt och psykiskt.
Jag vill inspirera er medlemmar till en hälsosam och hållbar livsstil därför ser jag fram emot att träna med er och motivera er till att nå era mål. Att ha mig som personlig tränare innebär att du får träning som är anpassad efter dig, dina mål, din nivå och din erfarenhet. Vi jobbar tillsammans för att du ska nå din hälsosammaste form!

Emmas utbildningar:

 • Lic. Personlig Tränare
 • Cert. Massör
 • Hälsocoach

BOKNING AV MASSAGE!

Lediga tider hittar du här!

Finns det ingen ledig tid som passar dig? Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig.

 

PRISER

Massage:
Känner du en trötthet eller stelhet i dina muskler efter hårda träningspass eller långa arbetsdagar? Då passar denna massage dig perfekt. Med hjälp av koppar, massage & stretch behandlas ömmande område.   

45min – 600kr

60min – 750kr

Medicinsk Massage:
Har du under en längre tid fått återkommande ryggskott, återkommande huvudvärk eller en gammal skada som fortfarande gör sig tillkänna? Då passar denna behandling dig perfekt. Med hjälp av rörelseanalyser, specifika tester, triggerpunkter & träning behandlas orsaken till ditt problem.

60min – 800kr

10% rabatt för medlemmar på alla behandlingar

BOKNING AV PERSONLIG TRÄNING!

Fyll i formuläret här så kontaktar vi dig.

 

PRISER:

Personlig Träning:

Pris: 800kr per träningstillfälle

Köp 5 tillfällen för 750kr per gång

Köp 10 tillfällen för 700kr per gång

10% rabatt för medlemmar