Välkommen till Black Bull

Träning i en familjär, positiv och avslappnad miljö där det inte spelar någon roll om du är nybörjare eller avancerad.

Bli medlem

Victoria Gynnerstedt - Functional Training, Personlig Tränare, Massör & Kostrådgivare

Victoria är en av våra delägare som äger och driver Black Bull tillsammans med sin man, Rickard. Victoria har hållt på med idrott stora dela av livet, men har mest tävlat och tränat i friidrott innan hon började med CrossFit och Functional Training. Inom friidrotten har hon ett fler tal medaljer och pallplatser allt från SM till mindre tävlingar i både mångkamp och i fler olika grenar.

Victoria är utbildad CrossFit Level 1 Coach, Lic. Personlig Tränare, Lic. Kostrådgivare, Hälsocoach och Lic. Träningsinstruktör. Hon är även utbildad inom träning under/efter graviditet och förlossning och diplomerad Idrottsmassör.

Rickard Gynnerstedt - Functional Training & Kostrådgivare

Rickard, delägare nummer två. Rickard är den personen som tillbringar flest timmar på gymmet. Kommer du till gymmet och har några frågor eller vill hämta ut en tagg är det mest troligt Rickard du kommer att träffa!

Rickard har alltid haft ett sport/idrottsintresse, han har sysslat med allt ifrån isbandy till fotboll innan han hittade in i gymmet. Till en början var han en inbiten gymråtta för att sen bli mer och mer intresserad av CrossFit och Functional Training. En träningsform där man får med både styrka, kondition och rörlighet. Rickard är Lic. Kostrådgivare och CrossFit Level 1 utbildad. Han har även en Ingenjörsexamen inom VVS.

 

Sara Rydén - Functional Training

Sara har coachat pass hos oss på Black bull i snart 2 år. Hon håller i Functional Training vid 5.30 på måndagar, tisdagar och torsdagar. Sara har sen tidigare  tränat mycket löpning och ridning, men hittade tillslut in i gymmet och insåg att funktionell träning var något för henne. 

Hon älskar variation och utmaning i sin träning, kör gärna pass med tunga övningar varvat med hög puls!

 

 

 

Johanna Lagerqvist Svahn - Flowin & Spinning

Johanna är utbildad spinning och TRX instruktör som har många års erfarenhet av spinning. Hos oss håller håller Johanna i Flowin och Spinning. 

Flowin handlar om att man glider ut i olika riktningar på en platta med hjälp av sin egen kroppstyngd. Man fokuserar på hela kroppen.

På Johannas spinningpass är det bra variation av pulstoppar och backar där man får utmana sig själv utefter sin egen förmåga.

 

Emelie Lagerqvist - Flowin

Emelie är 33 år och jobbar till vardags som sjuksköterska. Hon är utbildad TRX instruktör och håller för tillfället Flowin pass hos oss tillsammans med hennes syster Johanna.

Flowin handlar om att man glider ut i olika riktningar på en platta med hjälp av sin egen kroppstyngd. Man fokuserar på hela kroppen men främst på bålstyrka.

 

 

 

 

 

Lovisa Johansson - Functional Training

Lovisa har gått Eleikos functional trainer level 1 och har sedan dess coachat Functional Training. Hon har sen tidigare tränat friidrott men nu är det gymmet och långpromenader med hunden som gäller. Lovisa lägger gärna in lite lek som uppvärmning och avslutar gärna passen med en liten bonus.

 

 

 

 

 

 

Cajsa Svenler - Spinning, Tabata & Stationsträning

Cajsa Svenler har jobbat som gruppträningsinstruktör sedan 2013. I dagsläget håller hon i Spinning och Tabata alternativt Stationsträning på tisdagar. Träning för Cajsa ska vara roligt och effektivt, därför älskar hon gruppträning. En bonus är all positiv energi som hon får av alla glada och härliga medlemmar! Cajsa hoppas att ni ses på passen framöver!

 

 

 

 

Joakim Drott - Abs n Ass & Box

Joakim har arbetat som Personlig Tränare, Gruppträningsinstruktör och Massage & Friskvårdsterapeut i över 10 år. Hans specialitet är specifik träning med kontakt och fokus för att optimera träningsresultat samt öka prestationsförmåga och funktion – Bättre träning ger bättre resultat helt enkelt! Hos oss håller Jocke  Box – en fightinginspirerad klass med slag, knän och sparkar mot mittsar. Abs n’ Ass – en klass som fokuserar på inkopplandet och stärkandet av framförallt baksida lår, säte ”rumpa” och bål/core. Till vardags arbetar Jocke som lärare i Idrott och hälsa. Här ser han det som sin främsta uppgift att stärka elevernas tilltro till deras egen fysiska förmåga och bidra till positiva upplevelser som stimulerar till ett fortsatt intresse för att ta hand om sin egen hälsa och vara fysiskt aktiv.

Eva Lindh - Flow Yoga

Eva är utbildad lärare i ashtangayoga,, som är en fysisk och dynamisk form av yoga. I klassen vinyasa floyoga gör vi stående och sittandes positioner i ett flöde. Fokus ligger på styrka, smidighet och balans. Med hjälp av andningsövningar hittar vi inre fokus och lugn.

Passet passar både nybörjare och mer vana yogis. Du behöver absolut inte vara vig för att prova yoga, men du blir definitivt mer smidig av träningen.

 

 

 

 

 

Victoria Törnwall - Spinning & Pump

Träning, idrott och fysikaktivet har alltid varit en naturlig och viktigt del i Victorias vardag. Hon har många års erfarenhet av att leda gruppträningspass och har gått utbildningar runt om i Sverige och i USA. Hennes mål med passen är att dom ska vara en rejäl utmaning men alltid kunna anpassas till egen förmåga och dagsform. Hos oss på Black Bull håller Victoria i Spinning och Pump.

 

 

 

 

Malin Bengtsson - Spinning

Malin Bengtsson är instruktör för cirkelpass och spinning. Hennes cirkelpass är en utmaning för hela kroppen inkl. hjärta och lungor! Hennes spinningpass är korta och explosiva. Hon vill få mycket gjort på lite tid! Kropp, träning, kost, hur kroppen fungerar och vår livsstil är något hon jobbat med i över 20 år och kommer aldrig tröttna på!

 

 

 

 

Per Stark - Functional Training

Pelle håller i Functional Training pass på tisdagar hos oss. Pelles pass är några minuter längre än de ordinarie functional training passen då Pelle är riktigt grym på teknik och vill lägga lite extra fokus på just det. Han är även Coach hos våra boxvänner Crossfit Mjölby där startade sin Crossfit karriär. Pelle är utbildad inom Olympiska lyft, Powerlifting och RLC Kettlebell. Han är även utbildad Crossfit Level 1 Coach.

 

 

 

 

Agnetha Karlsson - Yoga & Spinning

Agnetha håller i yoga på torsdagar och Spinning på onsdagar. Hon kallar sitt yogapass för BAS yoga (Balans, Andning, Stretch). Passet bygger mycket stretch med fokus att stärka upp bål.

Agnetha har alltid haft träning i sitt liv både som utövare och instruktör. Hon började sin bana som barngymnastikledare när hon var 15 sedan har det bara rullat på. Hon har instruerat i aerobics, spinning, step up, Bosu, pilates och yoga. Träning och hälsa för Agnetha handlar om balans i livet. Vi är alla i olika skeden och har olika förutsättningar för att träna, men att få möjligheten som instruktör att påverka och få människor att utöva någon form av fysisk aktivitet och att de sedan inser att det har så många hälsoeffekter, fysiskt, psykiskt och socialt, det ger henne en kick.

Frida Bravell - TRX

Frida har varit aktiv hela sitt liv med bland annat friidrott, fotboll och löpning. Hon började gå på gruppträningspass när hon gick i högstadiet vilket sedan blev till egen träning i gymmet. Nu för tiden tränar Frida triathlon och ska till sommaren köra IronMan i Jönköping. Frida har alltid uppskattat glädjen med att träna i grupp när man kan peppa varandra. Nu vill hon att ni ska få känna på samma glädje och även bli lite trötta på köpet.

 

Emma Sanfridsson - Personlig Tränare & Medicinsk massör

Emma studerar till medicinsk massageterapeut i Linköping. Hon är licenserad personlig tränare & certifierad massör. Anledningen till att hon har valt att jobba inom den här branschen är för att hon själv älskar att träna, det är då hon mår som bäst både fysiskt och psykiskt. Emma arbetar som både massör och personlig tränare hos oss på Black Bull.